Rex Murphy Search for gele koning

Card draw simulator

Odds: 0% – 0% – 0% more
Derived from
None. Self-made deck here.
Inspiration for
None yet

dubbeljack · 1

Total conviction: 2

CURTAIN CALuL

Op naar het toneelstuk, veel over gehoord. Immers helemaal uit Paris. Het 1e gedeelte was knap saai, waarschijnlijk vielen we hierdoor in slaap. Dat moet haast wel, want plots schrokken we wakker en was het stuk voorbij. De zaal was leeg en het theater verlaten op wat LIJKEN en met BLOOD besmeurd podium na. En jeetje wat een stank. We gingen maar op onderzoek....

  • we warn the police -> 1 conviction
  • the police is suspicious of you
  • the stranger is on To you
  • man with the maak in jenny deck-
  • 2 tally Marks. For chasing the stranger

THE LAST KING

Op naar het feest van Constance du maine ter ere van the play the King in yellow. We komen bij. het huis, de door is smashed we horen valse muziek er blood op de trap. Binnen is het een gekkehuis ook al hebben ze het zelf niet door. We gaan naar binnen..... Zal ik jullie jassen aannemen, zegt de doorman with bloody stumps. Jenny loopt the living room in daar treft ze Jordan Perry. Daarna loopt ze naar de gallery, een ruimte met vernielde kunst waar iedereen naar staat naar te kijken. De kunstenaares Ishimaru Haruko is daar ook. Zij blijkt de kostumontwerpster te zijn vd play. Ze heeft allle kostuum ontworoen behalve vd stranger. The stranger heeft in de tweede act een symbool op de backdrop met de two suns getekent.

In de courtyard is Rex in gesprek met Sebastian Moreau Sebastian zegt de vorige show was tientallen jaren eerder is opgevoerd.. Mister Engram wilde de King naar een breder publiek brengen. Mevrouw Dianne Divine loopt binnen met een bekend symbool op haar hanger.

Rex loopt naar de diningroom. Kokhalzend vs. de stand van rottend eten ziet hij de een bunkerende gasten. Zijn maag draait om. Asley Clark zingt hoogste lied over zout water en pad onder de zee naar dim Carcossa. En de sky opens the path to lost Carcossa

In ballroom is iedereen gezellig aan het feesten maar van buitenaf gluren vele gele ogen naar de gasten. Stel je niet aan niks aan de hand. De hostess Constance gaat helemaal los op de dansvloer. Na drink ze zegt; ik heb met mijn dit play geproduceerd en mr engram geholpen. Tijdens de repetities moest iedereen een eed zweren nadien waren we full of spirit om de king in yellow tot een succes te maken.

Intervieuwed: Ishimaru haruko Sabastian Ashleigh Clarke Constance

Rex weet de oplossing

We weten genoeg, we gaan naar buiten. The cast en crew is gek, maar wij ook ? We draaien ons om en tot verbazing is het huis niet kapot en vervallen maar gewoon heel, geen blood enzo dus geen slayer maar jazz. 3xp pp R1 Lunacy reward: kill em all R3 We kunnen deze momsters niet laten leven, we burn de house down en kill them all!!!! We did what had to been down, right?

You slayed the monsters at the diner party - 1 conviction

Vips slained Alle 5.

1 comments

Feb 14, 2018 Telemanus · 13

Het is me wat, het is me wat.